Loading copies
Document is currently in processing
No copies
Document has no bound volumes
{{record.tocContent}}
Field | Ind | Field content |
leader | -----nim-a22------a-4500 | |
1 | kpw20432387 | |
3 | CZ-ZlKKF | |
5 | 20180703112918.4 | |
7 | sd-fsngnnmmned | |
8 | 080806s1995 xr nn|||||||||||||||cze|| | |
40 | ## | $a ZLG001 $b cze |
41 | 0# | $a cze |
44 | ## | $a xr |
72 | #7 | $a 821-1/-8 $x Literatura různých forem a žánrů $2 Konspekt $9 25 |
100 | 1# | $a Brillat-Savarin, Jean Anthelme, $d 1755-1826 $7 ola2003209074 |
245 | 10 | $a O labužnictví $h [zvukový záznam] : $b Fyziologie chuti / $c A. Brillat-Savarin |
260 | ## | $a Praha : $b Knihovna a tiskárna pro nevidomé K. E. Macana, $c 1995 |
300 | ## | $a 1 zvuková deska (14:00:31) : $b mp3 ; $c 12 cm |
505 | 00 | $t počet stop: 43 |
520 | ## | $a Kniha, která dlouhou dobu ovlivňovala názory na kuchařské umění a inspirovala další rozvoj evropské gastronomie. Autor uvádí příklady a recepty z kuchyní různých národů a dob, ale také příběhy a anekdoty ze života slavných labužníků. |
538 | ## | $a přehrávač CD formát MP3, PC |
653 | 0# | $a mluvené slovo |
653 | 0# | $a humor |
653 | 0# | $a gastronomie |
653 | 0# | $a labužnictví |
653 | 0# | $a osobnosti |
655 | #7 | $a audioknihy $7 fd119452 |
655 | #4 | $a anekdoty $7 fd131798 |
700 | 1# | $a Hyhlík, Jan, $d 1945- $7 xx0075008 $e čte, |
910 | ## | $a ZLG001 $b MP 1579/1 |
1199 | $d mp3-nev $r 2008 | |
996 | $c MP 1579/1 $b 377760020256 $l Ústřední knihovna $n 5 $r 3HZK MP3 nevidomí $e ZLG001 $a 0 $s A | |
980 | $f 150.00 $d 6.8.2008 $w 08/01/0150 $v W $l 3HZK $c 20256 h $r 2008 $g MP 1579/1 $x 7 $n N $b 377760020256 |
{{$parent.item.lendDate | jpDate:'d.M.yyyy'}}
{{$parent.item.endDate | jpDate:'d.M.yyyy'}}
{{$parent.item.state | loc}} by user {{$parent.item.user | loc}}
Item {{$parent.item.exemplar | loc}}
Dept {{$parent.item.department | loc}}
-
{{revision.date | jpDate:'d.M.yyyy HH:mm'}}
Aplikovat {{revision.content}}