Dnes vráceno


Copies Bound volumes
Loading copies
Document is currently in processing No copies Document has no bound volumes
Citation
Related
All parts
Contents
{{record.tocContent}}
Detail
MARC
Field Ind Field content
leader -----nim-a22------a-4500
1 kpw20432387
3 CZ-ZlKKF
5 20180703112918.4
7 sd-fsngnnmmned
8 080806s1995 xr nn|||||||||||||||cze||
40 ## $a ZLG001 $b cze
41 0# $a cze
44 ## $a xr
72 #7 $a 821-1/-8 $x Literatura různých forem a žánrů $2 Konspekt $9 25
100 1# $a Brillat-Savarin, Jean Anthelme, $d 1755-1826 $7 ola2003209074
245 10 $a O labužnictví $h [zvukový záznam] : $b Fyziologie chuti / $c A. Brillat-Savarin
260 ## $a Praha : $b Knihovna a tiskárna pro nevidomé K. E. Macana, $c 1995
300 ## $a 1 zvuková deska (14:00:31) : $b mp3 ; $c 12 cm
505 00 $t počet stop: 43
520 ## $a Kniha, která dlouhou dobu ovlivňovala názory na kuchařské umění a inspirovala další rozvoj evropské gastronomie. Autor uvádí příklady a recepty z kuchyní různých národů a dob, ale také příběhy a anekdoty ze života slavných labužníků.
538 ## $a přehrávač CD formát MP3, PC
653 0# $a mluvené slovo
653 0# $a humor
653 0# $a gastronomie
653 0# $a labužnictví
653 0# $a osobnosti
655 #7 $a audioknihy $7 fd119452
655 #4 $a anekdoty $7 fd131798
700 1# $a Hyhlík, Jan, $d 1945- $7 xx0075008 $e čte,
910 ## $a ZLG001 $b MP 1579/1
1199 $d mp3-nev $r 2008
996 $c MP 1579/1 $b 377760020256 $l Ústřední knihovna $n 5 $r 3HZK MP3 nevidomí $e ZLG001 $a 0 $s A
980 $f 150.00 $d 6.8.2008 $w 08/01/0150 $v W $l 3HZK $c 20256 h $r 2008 $g MP 1579/1 $x 7 $n N $b 377760020256
Loan history
{{$parent.item.lendDate | jpDate:'d.M.yyyy'}}
{{$parent.item.endDate | jpDate:'d.M.yyyy'}}
{{$parent.item.state | loc}} by user {{$parent.item.user | loc}}
Item {{$parent.item.exemplar | loc}}
Dept {{$parent.item.department | loc}}
Processing history
Předchozí verze
  • {{revision.date | jpDate:'d.M.yyyy HH:mm'}}
    Aplikovat
    {{revision.content}}
Try to re-lookup for cover Delete cover