Loading copies
Document is currently in processing
No copies
Document has no bound volumes
{{record.tocContent}}
Field | Ind | Field content |
leader | -----cam-a22------i-4500 | |
1 | kpw01538379 | |
3 | CZ-ZlKKF | |
5 | 20220511125616.2 | |
7 | ta | |
8 | 151130s2015----xr a|||g|f||||001|0|cze|d | |
20 | ## | $a 978-80-7462-866-5 $q (vázáno) |
40 | ## | $a CBA001 $b cze $e rda |
41 | 1# | $a cze $h eng |
43 | ## | $a e-fr--- |
44 | ## | $a xr |
72 | #7 | $a 641 $x Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla $2 Konspekt $9 19 |
80 | ## | $a 641/642 $2 MRF |
80 | ## | $a 641.568(44) $2 MRF |
80 | ## | $a (44) $2 MRF |
80 | ## | $a (035) $2 MRF |
80 | ## | $a (083.12) $2 MRF |
100 | 1# | $a Child, Julia, $d 1912-2004 $7 js20091006002 $4 aut |
240 | 10 | $a Mastering the art of French cooking, volume two. $l Česky |
245 | 10 | $a Umění francouzské kuchyně : $b pokračování světoznámé bible kulinářského umění, základní příručka všech milovníků francouzské kuchyně. $n Kniha druhá / $c Julia Childová, Simone Becková ; z anglického originálu Mastering the art of French cooking, volume two ... přeložil Jan Kozák |
246 | 14 | $a Umění francouzské kuchyně 2 |
250 | ## | $a Vydání první |
264 | #1 | $a V Brně : $b JOTA, $c 2015 |
300 | ## | $a 727 stran : $b ilustrace ; $c 24 cm |
336 | ## | $a text $b txt $2 rdacontent |
337 | ## | $a bez média $b n $2 rdamedia |
338 | ## | $a svazek $b nc $2 rdacarrier |
500 | ## | $a Obsahuje rejstřík |
500 | ## | $a Nové revidované vydání |
500 | ## | $a Obálkový název: Umění francouzské kuchyně 2 |
650 | 07 | $a kuchařství $7 ph115027 $2 czenas |
650 | 07 | $a francouzská jídla $7 ph114588 $2 czenas |
651 | #7 | $a Francie $7 ge129152 $2 czenas |
655 | #7 | $a příručky $7 fd133209 $2 czenas |
655 | #7 | $a kuchařské recepty $7 fd132687 $2 czenas |
700 | 1# | $a Beck, Simone, $d 1904-1991 $7 mzk2013745206 $4 aut |
700 | 1# | $a Kozák, Jan, $d 1970- $7 mzk2003187830 $4 trl |
787 | 08 | $i Z cyklu: $t Umění francouzské kuchyně $g 2 |
910 | ## | $a ZLG001 |
1052 | $a 641.5 | |
1091 | $b Druhá kniha je určena lidem, kteří budou chtít za použití běžných surovin a v běžně vybavené kuchyni okusit nebo si nostalgicky připomenout jedinečné příchutě a vůně Francie – oběd ve venkovské hospůdce v Provence či večer v noblesní pařížské restauraci. | |
1856 | $u https://www.ereading.cz/kniha/160054?umeni-francouzske-kuchyne-ii $b EREADING:LINK $z odkaz | |
1856 | $u https://core.palmknihy.cz/web/data/Shop_ereading.Preview.160054.epub $b EREADING:PREVIEW $z náhled | |
996 | $b 377700575453 $1 641.5 $l Ústřední knihovna $n 15 $r 4DNL naučná dospělí $e ZLG001 $3 17.12.2015 $4 N $5 598.00 $6 201606589 $7 N $9 7 $8 A $0 895814 $a 0 $s A | |
980 | $f 598.00 $d 17.12.2015 $j Pavel DOBROVSKÝ - BETA $w 201606589 $v A $l 4DNL $1 641.5 $c 895814 $r 2015 $x 7 $t N $n N $b 377700575453 |
{{$parent.item.lendDate | jpDate:'d.M.yyyy'}}
{{$parent.item.endDate | jpDate:'d.M.yyyy'}}
{{$parent.item.state | loc}} by user {{$parent.item.user | loc}}
Item {{$parent.item.exemplar | loc}}
Dept {{$parent.item.department | loc}}
-
{{revision.date | jpDate:'d.M.yyyy HH:mm'}}
Aplikovat {{revision.content}}