Nakládáme zeleninu


Dnes vráceno


Copies Bound volumes
Loading copies
Document is currently in processing No copies Document has no bound volumes
Citation
Related
All parts
Contents
{{record.tocContent}}
Detail
MARC
Field Ind Field content
leader -----cam-a22------i-4500
1 kpw01547779
3 CZ-ZlKKF
5 20160823145624.2
7 ta
8 160708s2016----xr a|||e|f||||000|0|cze||
15 ## $a cnb002812050
20 ## $a 978-80-247-5785-8 $q (brožováno)
40 ## $a OLA001 $b cze $e rda
41 1# $a cze $h ger
44 ## $a xr
72 #7 $a 641 $x Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla $2 Konspekt $9 19
80 ## $a 641.4:635.1/.8 $2 MRF
80 ## $a 66.098:577.15 $2 MRF
80 ## $a 664.8.039.7:635.1/.8 $2 MRF
80 ## $a (035) $2 MRF
80 ## $a (083.12) $2 MRF
100 1# $a Lorenz-Ladener, Claudia $7 xx0083455 $4 aut
240 10 $a Milchsauer eingelegt. $l Česky
245 10 $a Nakládáme zeleninu : $b zdravě, rychle, chutně - pomocí mléčného kvašení / $c Claudia Lorenz-Ladener ; přeložila Magdaléna Pomikálková
250 ## $a První vydání
264 #1 $a Praha : $b Grada Publishing, $c 2016
300 ## $a 120 stran : $b barevné ilustrace ; $c 24 cm
336 ## $a text $b txt $2 rdacontent
337 ## $a bez média $b n $2 rdamedia
338 ## $a svazek $b nc $2 rdacarrier
500 ## $a Přeloženo z němčiny
504 ## $a Obsahuje bibliografii
650 07 $a konzervování zeleniny $7 ph121833 $2 czenas
650 07 $a fermentace $7 ph135618 $2 czenas
650 07 $a kvašená zelenina $7 ph486110 $2 czenas
650 09 $a vegetables preservation $2 eczenas
650 09 $a fermentation $2 eczenas
650 09 $a fermented vegetables $2 eczenas
655 #7 $a příručky $7 fd133209 $2 czenas
655 #7 $a kuchařské recepty $7 fd132687 $2 czenas
655 #9 $a handbooks and manuals $2 eczenas
655 #9 $a cookbooks $2 eczenas
700 1# $a Pomikálková, Magdaléna $7 xx0039529 $4 trl
901 $b 9788024757858 $f 1. vydání $o 20160808
910 ## $a ZLG001
1052 $a 641.5
1091 $b Bakterie mléčného kvašení jsou výborným konzervantem a zelenina si díky nim uchová řadu vitaminů a minerálů. Navíc dochází k vytvoření aromat, která vám jiné metody nedopřejí. Přesvědčete se o tom sami tím, že vyzkoušíte postupy a recepty uvedené v této knize, jejíž obrazový doprovod chuť na vlastní výrobu určitě hodně povzbudí. Autorka nepopisuje exotické pokrmy, jejím cílem je naopak představit vyzkoušené tradiční i novější jednoduché metody a poznatky biologické konzervace zeleniny. Přitom, jak dosvědčuje velké množství receptů v této knize, nakládat nemusíte jen zelí, jak se řada lidí mylně domnívá, nýbrž téměř všechny druhy zeleniny. Po celý rok budete tak mít k dispozici bohatý, navíc velmi levný a na přípravu snadný zdroj vitaminů, enzymů a dalších cenných látek, navíc v chutné, příjemně aromatické podobě.
996 $b 377700583888 $1 641.5 $l Jižní Svahy $n 6 $r 03 Jižní Svahy $e ZLG001 $3 18.8.2016 $4 N $5 299.00 $6 FO:1618992 $7 N $9 7 $8 A $0 904249 $a 0 $s A
996 $b 377700583889 $1 641.5 $l Ústřední knihovna $n 27 $r 4DNL naučná dospělí $e ZLG001 $3 18.8.2016 $4 N $5 299.00 $6 FO:1618992 $7 N $9 7 $8 A $0 904250 $a 0 $s A
980 $f 299.00 $d 18.8.2016 $j Grada $w FO:1618992 $v A $l 03 $1 641.5 $c 904249 $r 2016 $x 7 $t N $n N $b 377700583888
980 $f 299.00 $d 18.8.2016 $j Grada $w FO:1618992 $v A $l 4DNL $1 641.5 $c 904250 $r 2016 $x 7 $t N $n N $b 377700583889
Loan history
{{$parent.item.lendDate | jpDate:'d.M.yyyy'}}
{{$parent.item.endDate | jpDate:'d.M.yyyy'}}
{{$parent.item.state | loc}} by user {{$parent.item.user | loc}}
Item {{$parent.item.exemplar | loc}}
Dept {{$parent.item.department | loc}}
Processing history
Předchozí verze
  • {{revision.date | jpDate:'d.M.yyyy HH:mm'}}
    Aplikovat
    {{revision.content}}
Try to re-lookup for cover Delete cover