Loading copies
Document is currently in processing
No copies
Document has no bound volumes
{{record.tocContent}}
Field | Ind | Field content |
leader | -----cam-a22------i-4500 | |
1 | kpw01547779 | |
3 | CZ-ZlKKF | |
5 | 20160823145624.2 | |
7 | ta | |
8 | 160708s2016----xr a|||e|f||||000|0|cze|| | |
15 | ## | $a cnb002812050 |
20 | ## | $a 978-80-247-5785-8 $q (brožováno) |
40 | ## | $a OLA001 $b cze $e rda |
41 | 1# | $a cze $h ger |
44 | ## | $a xr |
72 | #7 | $a 641 $x Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla $2 Konspekt $9 19 |
80 | ## | $a 641.4:635.1/.8 $2 MRF |
80 | ## | $a 66.098:577.15 $2 MRF |
80 | ## | $a 664.8.039.7:635.1/.8 $2 MRF |
80 | ## | $a (035) $2 MRF |
80 | ## | $a (083.12) $2 MRF |
100 | 1# | $a Lorenz-Ladener, Claudia $7 xx0083455 $4 aut |
240 | 10 | $a Milchsauer eingelegt. $l Česky |
245 | 10 | $a Nakládáme zeleninu : $b zdravě, rychle, chutně - pomocí mléčného kvašení / $c Claudia Lorenz-Ladener ; přeložila Magdaléna Pomikálková |
250 | ## | $a První vydání |
264 | #1 | $a Praha : $b Grada Publishing, $c 2016 |
300 | ## | $a 120 stran : $b barevné ilustrace ; $c 24 cm |
336 | ## | $a text $b txt $2 rdacontent |
337 | ## | $a bez média $b n $2 rdamedia |
338 | ## | $a svazek $b nc $2 rdacarrier |
500 | ## | $a Přeloženo z němčiny |
504 | ## | $a Obsahuje bibliografii |
650 | 07 | $a konzervování zeleniny $7 ph121833 $2 czenas |
650 | 07 | $a fermentace $7 ph135618 $2 czenas |
650 | 07 | $a kvašená zelenina $7 ph486110 $2 czenas |
650 | 09 | $a vegetables preservation $2 eczenas |
650 | 09 | $a fermentation $2 eczenas |
650 | 09 | $a fermented vegetables $2 eczenas |
655 | #7 | $a příručky $7 fd133209 $2 czenas |
655 | #7 | $a kuchařské recepty $7 fd132687 $2 czenas |
655 | #9 | $a handbooks and manuals $2 eczenas |
655 | #9 | $a cookbooks $2 eczenas |
700 | 1# | $a Pomikálková, Magdaléna $7 xx0039529 $4 trl |
901 | $b 9788024757858 $f 1. vydání $o 20160808 | |
910 | ## | $a ZLG001 |
1052 | $a 641.5 | |
1091 | $b Bakterie mléčného kvašení jsou výborným konzervantem a zelenina si díky nim uchová řadu vitaminů a minerálů. Navíc dochází k vytvoření aromat, která vám jiné metody nedopřejí. Přesvědčete se o tom sami tím, že vyzkoušíte postupy a recepty uvedené v této knize, jejíž obrazový doprovod chuť na vlastní výrobu určitě hodně povzbudí. Autorka nepopisuje exotické pokrmy, jejím cílem je naopak představit vyzkoušené tradiční i novější jednoduché metody a poznatky biologické konzervace zeleniny. Přitom, jak dosvědčuje velké množství receptů v této knize, nakládat nemusíte jen zelí, jak se řada lidí mylně domnívá, nýbrž téměř všechny druhy zeleniny. Po celý rok budete tak mít k dispozici bohatý, navíc velmi levný a na přípravu snadný zdroj vitaminů, enzymů a dalších cenných látek, navíc v chutné, příjemně aromatické podobě. | |
996 | $b 377700583888 $1 641.5 $l Jižní Svahy $n 6 $r 03 Jižní Svahy $e ZLG001 $3 18.8.2016 $4 N $5 299.00 $6 FO:1618992 $7 N $9 7 $8 A $0 904249 $a 0 $s A | |
996 | $b 377700583889 $1 641.5 $l Ústřední knihovna $n 27 $r 4DNL naučná dospělí $e ZLG001 $3 18.8.2016 $4 N $5 299.00 $6 FO:1618992 $7 N $9 7 $8 A $0 904250 $a 0 $s A | |
980 | $f 299.00 $d 18.8.2016 $j Grada $w FO:1618992 $v A $l 03 $1 641.5 $c 904249 $r 2016 $x 7 $t N $n N $b 377700583888 | |
980 | $f 299.00 $d 18.8.2016 $j Grada $w FO:1618992 $v A $l 4DNL $1 641.5 $c 904250 $r 2016 $x 7 $t N $n N $b 377700583889 |
{{$parent.item.lendDate | jpDate:'d.M.yyyy'}}
{{$parent.item.endDate | jpDate:'d.M.yyyy'}}
{{$parent.item.state | loc}} by user {{$parent.item.user | loc}}
Item {{$parent.item.exemplar | loc}}
Dept {{$parent.item.department | loc}}
-
{{revision.date | jpDate:'d.M.yyyy HH:mm'}}
Aplikovat {{revision.content}}