Chvála české kuchyně
Loading copies
Document is currently in processing
No copies
Document has no bound volumes
{{record.tocContent}}
Field | Ind | Field content |
leader | -----cam-a22------i-4500 | |
1 | kpw01550646 | |
3 | CZ PrNK | |
5 | 20161202160732.5 | |
7 | ta | |
8 | 161021s2016----xr ach|e||||||000 0dcze|| | |
15 | ## | $a cnb002841525 |
20 | ## | $a 978-80-904757-1-7 $q (vázáno) |
35 | ## | $a (OCoLC)962341593 |
40 | ## | $a ABA001 $b cze $e rda |
41 | 0# | $a cze |
43 | ## | $a e-xr--- |
44 | ## | $a xr |
72 | #7 | $a 641 $x Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla $2 Konspekt $9 19 |
80 | ## | $a 641/642(091) $2 MRF |
80 | ## | $a 640 $2 MRF |
80 | ## | $a 641/642 $2 MRF |
80 | ## | $a (437.3) $2 MRF |
80 | ## | $a (048.8) $2 MRF |
245 | 00 | $a Chvála české kuchyně : $b tradice, jídlo, stolování, osobnosti / $c knihu k vydání připravili Jarmila a Hugo Schreiberovi, Yvetta Dörflová |
250 | ## | $a 1. vydání |
264 | #1 | $a Praha : $b Perseus, $c 2016 |
300 | ## | $a 477 stran : $b ilustrace (některé barevné), portréty, faksimile ; $c 27 cm |
336 | ## | $a text $b txt $2 rdacontent |
337 | ## | $a bez média $b n $2 rdamedia |
338 | ## | $a svazek $b nc $2 rdacarrier |
504 | ## | $a Obsahuje bibliografie a bibliografické odkazy |
650 | 07 | $a dějiny gastronomie $7 ph484339 $2 czenas |
650 | 07 | $a stravování $7 ph182426 $2 czenas |
650 | 07 | $a kuchařství $7 ph115027 $2 czenas |
650 | 09 | $a history of gastronomy $2 eczenas |
650 | 09 | $a catering $2 eczenas |
650 | 09 | $a cookery $2 eczenas |
651 | #7 | $a Česko $7 ge128065 $2 czenas |
655 | #7 | $a monografie $7 fd132842 $2 czenas |
655 | #9 | $a monographs $2 eczenas |
700 | 1# | $a Schreiberová, Jarmila, $d 1949- $7 xx0017371 $4 edt |
700 | 1# | $a Schreiber, Hugo, $d 1943- $7 mzk2006337122 $4 edt |
700 | 1# | $a Dörflová, Yvetta, $d 1952- $7 jn20000400606 $4 edt |
901 | $b 9788090475717 $f 1. vydání $o 20161024 | |
910 | ## | $a ZLG001 |
1052 | $a 641.5 | |
1091 | $b Kniha v pěti kapitolách zachycuje tradiční český rok; principy vaření; vývoj potravin; oborové kuchyně i proměny stylu vaření; obsluhy a stolování. Jsou zde klíčové osobnosti české kuchyně od Bavora Rodovského z Hustiřan, M. D. Rettigové, Anuše Kejřové, Marie Sandtnerové až po rybího krále Jindřicha Vaňhu a soudobé nositele Michelinských hvězd. | |
996 | $b 377700585850 $1 641.5 $l Ústřední knihovna $n 5 $r 4DNL naučná dospělí $e ZLG001 $3 27.10.2016 $4 N $5 649.00 $6 10-26688/2016 $7 N $9 7 $8 A $0 906211 $a 0 $s A | |
980 | $f 649.00 $d 27.10.2016 $j KOSMAS s.r.o. $w 10-26688/2016 $v A $l 4DNL $1 641.5 $c 906211 $r 2016 $x 7 $t N $n N $b 377700585850 |
{{$parent.item.lendDate | jpDate:'d.M.yyyy'}}
{{$parent.item.endDate | jpDate:'d.M.yyyy'}}
{{$parent.item.state | loc}} by user {{$parent.item.user | loc}}
Item {{$parent.item.exemplar | loc}}
Dept {{$parent.item.department | loc}}
-
{{revision.date | jpDate:'d.M.yyyy HH:mm'}}
Aplikovat {{revision.content}}