Loading copies
Document is currently in processing
No copies
Document has no bound volumes
{{record.tocContent}}
Field | Ind | Field content |
leader | -----cam-a22------i-4500 | |
1 | kpw01554454 | |
3 | CZ-ZlKKF | |
5 | 20170309151258.7 | |
7 | ta | |
8 | 161012s2016----xr ac||e|f||||001|0|cze|| | |
15 | ## | $a cnb002840506 |
20 | ## | $a 978-80-87737-27-9 $q (vázáno) |
40 | ## | $a OLA001 $b cze $d ABA001 $e rda |
41 | 0# | $a cze |
44 | ## | $a xr |
72 | #7 | $a 641 $x Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla $2 Konspekt $9 19 |
80 | ## | $a 641.568(437.3) $2 MRF |
80 | ## | $a 641.568(437.32) $2 MRF |
80 | ## | $a (083.12) $2 MRF |
100 | 1# | $a Vaněk, Roman, $d 1969 led. 11.- $7 xx0110388 $4 aut |
245 | 10 | $a Velká kuchařka Čech a Moravy / $c Roman Vaněk & Jana Vaňková |
250 | ## | $a Vydání první |
264 | #1 | $a Praha : $b Prakul Production, s.r.o., $c 2016 |
300 | ## | $a 622 stran : $b ilustrace (převážně barevné), portréty ; $c 28 cm |
336 | ## | $a text $b txt $2 rdacontent |
336 | ## | $a statický obraz $b sti $2 rdacontent |
337 | ## | $a bez média $b n $2 rdamedia |
338 | ## | $a svazek $b nc $2 rdacarrier |
500 | ## | $a Na obálce pod názvem: Pražský kulinářský institut |
500 | ## | $a Obsahuje rejstřík |
650 | 07 | $a česká jídla $7 ph116856 $2 czenas |
650 | 07 | $a moravská jídla $7 ph115349 $2 czenas |
650 | 09 | $a Czech cookery $2 eczenas |
650 | 09 | $a Moravian cookery $2 eczenas |
655 | #7 | $a kuchařské recepty $7 fd132687 $2 czenas |
655 | #9 | $a cookbooks $2 eczenas |
700 | 1# | $a Vaňková, Jana $7 xx0119814 $4 aut |
710 | 2# | $a Pražský kulinářský institut $7 olak2012729677 $4 pbl |
901 | $b 9788087737279 $f 1. vydání $o 20170102 | |
910 | ## | $a ZLG001 |
1052 | $a 641.5 | |
1091 | $b Nejobsáhlejší kuchařská kniha autora knižních bestsellerů Romana Vaňka z dílny Pražského kulinářského institutu. V této velkolepé publikaci se poprvé stává spoluautorkou Vaňkova manželka Jana, která na všech jeho předchozích knihách spolupracovala. Kniha obsahuje 762 fotografií a 431 receptů krok za krokem je přehledně řazeno do 23 kapitol. Je rozdělena na dvě části dvěma druhy papíru - imaginární „fotoprocházku“ naší zemí a velkou receptovou část. Dlouho jsme chtěli vytvořit jednu velkou kuchařskou knihu obsahující klasické recepty české a moravské kuchyně. Po zkušenostech ze psaní předchozích knih jsme ještě lépe a do detailu popsali krok za krokem klasické pokrmy české a moravské kuchyně tak, aby ji zvládl s přehledem i absolutní začátečník a profesionálům se stala relevantní inspirací. | |
996 | $b 377700587850 $1 641.5 $l Ústřední knihovna $n 35 $r 4DNL naučná dospělí $e ZLG001 $3 15.12.2016 $4 N $5 599.00 $6 1659005915 $7 N $9 7 $8 A $0 908211 $a 0 $s A | |
980 | $f 599.00 $d 15.12.2016 $j EUROMEDIA GROUP, k.s. $w 1659005915 $v A $l 4DNL $1 641.5 $c 908211 $r 2016 $x 7 $t N $n N $b 377700587850 |
{{$parent.item.lendDate | jpDate:'d.M.yyyy'}}
{{$parent.item.endDate | jpDate:'d.M.yyyy'}}
{{$parent.item.state | loc}} by user {{$parent.item.user | loc}}
Item {{$parent.item.exemplar | loc}}
Dept {{$parent.item.department | loc}}
-
{{revision.date | jpDate:'d.M.yyyy HH:mm'}}
Aplikovat {{revision.content}}