Loading copies
Document is currently in processing
No copies
Document has no bound volumes
{{record.tocContent}}
Field | Ind | Field content |
leader | -----cam-a22------i-4500 | |
1 | kpw01771436 | |
3 | CZ PrNK | |
5 | 20180829135808.8 | |
7 | ta | |
8 | 180614s2018----xr ac||e||||||000|0ccze|| | |
15 | ## | $a cnb003001458 |
20 | ## | $a 978-80-907210-0-5 $q (Ústav pro gastronomii a regionální produkty ; $q vázáno) : $c Kč 660,00 |
35 | ## | $a (OCoLC)1043900364 |
40 | ## | $a ABA001 $b cze $e rda |
41 | 0# | $a cze |
43 | ## | $a e-xr--- |
44 | ## | $a xr |
45 | ## | $a x-y- |
72 | #7 | $a 641 $x Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla $2 Konspekt $9 19 |
80 | ## | $a 641/642-051 $2 MRF |
80 | ## | $a 641.55 $2 MRF |
80 | ## | $a (437.3) $2 MRF |
80 | ## | $a (083.12) $2 MRF |
80 | ## | $a (0:82-94) $2 MRF |
100 | 1# | $a Mrzenová, Daniela $7 hka2017940165 $4 aut |
245 | 10 | $a Velká kuchařka nejlepších šéfkuchařů / $c autorský tým: Daniela Mrzenová, Petra Ostrá, Robert Rytina a kol. |
246 | 30 | $a kuchařka nejlepších šéfkuchařů |
250 | ## | $a Vydání první |
264 | #1 | $a Doksy : $b TopLife Czech a.s. : $b Ústav pro gastronomii a regionální produkty, z.ú., $c 2018 |
300 | ## | $a 601 stran : $b barevné ilustrace, portréty ; $c 24 cm |
336 | ## | $a text $b txt $2 rdacontent |
336 | ## | $a statický obraz $b sti $2 rdacontent |
337 | ## | $a bez média $b n $2 rdamedia |
338 | ## | $a svazek $b nc $2 rdacarrier |
500 | ## | $a Název z obálky |
648 | #7 | $a 20.-21. století $7 ch462155 $2 czenas |
650 | 07 | $a šéfkuchaři $7 ph898520 $2 czenas |
650 | 07 | $a jídla $7 ph114847 $2 czenas |
650 | 09 | $a chefs $2 eczenas |
650 | 09 | $a meals $2 eczenas |
651 | #7 | $a Česko $7 ge128065 $2 czenas |
655 | #7 | $a kuchařské recepty $7 fd132687 $2 czenas |
655 | #7 | $a medailony $7 fd185951 $2 czenas |
655 | #9 | $a cookbooks $2 eczenas |
655 | #9 | $a biographical portraits $2 eczenas |
700 | 1# | $a Ostrá, Petra $7 hka2017940169 $4 aut |
700 | 1# | $a Rytina, Robert, $d 1974- $7 xx0081009 $4 aut |
901 | $b 9788090721005 $f 1. vydání $o 20180615 | |
910 | ## | $a ZLG001 |
1052 | $a 641.5 | |
1091 | $b 210 vybraných receptů od 70 nejlepších šéfkuchařů z Česka na 608 stranách s velkoformátovými fotografiemi hotových pokrmů a medailonky všech kuchařských hvězd. Recepty na delikátní pokrmy od reprezentantů národního týmu kuchařů, recepty od mediálně známých šéfkuchařů, recepty od šéfkuchařů nejlepších restaurací. Chybět nesmějí ani recepty od zahraničních šéfkuchařů, kteří vaří ve vyhlášených restauracích a hotelech u nás. Příznivci té nejkvalitnější gastronomie najdou v knize recepty od prezidenta Asociace kuchařů a cukrářů České republiky Miroslava Kubce; od arbitrů kuchařské show TV Nova MasterChef Česko Marka Raditsche, Marka Fichtnera a Mirka Kaliny; od matadora české kuchyně Jaroslava Sapíka; od televizních hvězd Emanuela Ridiho a Jakuba Sailera; od členů vítězného národního týmu kuchařů a cukrářů Patrika Bečváře, Pavla Horkého, Martina Svatka a Petra Vláska; od držitele šesti po sobě jdoucích ocenění Michelin Romana Pauluse a desítek dalších mistrů. | |
996 | $b 377700608983 $1 641.5 $l Ústřední knihovna $n 8 $r 4DNL naučná dospělí $e ZLG001 $3 16.8.2018 $4 N $5 660.00 $6 1859003949 $7 N $9 7 $8 A $0 929244 $a 0 $s A | |
980 | $f 660.00 $d 16.8.2018 $j EUROMEDIA GROUP, k.s. $w 1859003949 $v A $l 4DNL $1 641.5 $c 929244 $r 2018 $x 7 $t N $n N $b 377700608983 |
{{$parent.item.lendDate | jpDate:'d.M.yyyy'}}
{{$parent.item.endDate | jpDate:'d.M.yyyy'}}
{{$parent.item.state | loc}} by user {{$parent.item.user | loc}}
Item {{$parent.item.exemplar | loc}}
Dept {{$parent.item.department | loc}}
-
{{revision.date | jpDate:'d.M.yyyy HH:mm'}}
Aplikovat {{revision.content}}