Loading copies
Document is currently in processing
No copies
Document has no bound volumes
{{record.tocContent}}
Field | Ind | Field content |
leader | -----cam-a22------i-4500 | |
1 | kpw01771515 | |
3 | CZ-ZlKKF | |
5 | 20180716150151.9 | |
7 | ta | |
8 | 180627s2018----xr ||||e||||||000|0|cze|d | |
15 | ## | $a cnb003011268 |
20 | ## | $a 978-80-257-2492-7 $q (brožováno) : $c Kč 398.00 |
40 | ## | $a KLG001 $b cze $e rda |
41 | 1# | $a cze $h eng |
43 | ## | $a e-it--- |
44 | ## | $a xr |
72 | #7 | $a 640.4 $x Hotelnictví. Stravování $2 Konspekt $9 19 |
80 | ## | $a 641.568(450) $2 MRF |
80 | ## | $a 394 $2 MRF |
80 | ## | $a 316.728 $2 MRF |
80 | ## | $a 640.4 $2 MRF |
80 | ## | $a 913(450) $2 MRF |
80 | ## | $a (083.12) $2 MRF |
80 | ## | $a (0:82-32) $2 MRF |
100 | 1# | $a Carreiro, Suzanne $7 osa20181000083 $4 aut |
240 | 10 | $a Dog who ate the truffle. $l Česky |
245 | 10 | $a Pes, který jedl lanýže : $b příběhy a recepty z Umbrie / $c Suzanne Carreiro ; přeložila Alena Heroutová |
250 | ## | $a Vydání první |
264 | #1 | $a Praha : $b Argo, $c 2018 |
300 | ## | $a 397 stran ; $c 22 cm |
336 | ## | $a text $b txt $2 rdacontent |
337 | ## | $a bez média $b n $2 rdamedia |
338 | ## | $a svazek $b nc $2 rdacarrier |
500 | ## | $a Přeloženo z angličtiny |
650 | 07 | $a italská jídla $7 ph114806 $2 czenas |
650 | 07 | $a každodenní život $7 ph121555 $2 czenas |
650 | 07 | $a stravování $7 ph182426 $2 czenas |
650 | 07 | $a stravovací zvyky $7 ph931806 $2 czenas |
650 | 07 | $a reálie $7 ph137650 $2 czenas |
651 | #7 | $a Umbrie (Itálie : kraj) $7 ge131213 $2 czenas |
651 | #7 | $a Itálie $7 ge129398 $2 czenas |
655 | #7 | $a kuchařské recepty $7 fd132687 $2 czenas |
655 | #7 | $a příběhy $7 fd133204 $2 czenas |
700 | 1# | $a Heroutová, Alena $7 xx0122629 $4 trl |
910 | ## | $a ZLG001 |
1052 | $a 641.5 | |
1091 | $b Víte, co jsou „nahaté“ ravioly, jak se dělá „svaté víno“ a jak chutná scottadito neboli „spálený prst“? Proč je lepší kupovat králíka i s hlavou a co to znamená, když mají těstoviny „duši“? Kde je hlavní město cibule a jaký moučník upekly ženy z Assisi umírajícímu svatému Františkovi? Americká autorka Suzanne Carreiro toho o kulinářských tajemstvích italské Umbrie ví ještě mnohem víc. Její kniha je nejen kuchařkou, ale i cestopisem plným chutí a vůní, průvodcem po restauracích, vinařstvích, polích, sadech a zahradách, i vzpomínkami na lidi, které v tomto starobylém kraji potkala. | |
996 | $b 377700607305 $1 641.5 $l Ústřední knihovna $n 10 $r 4DNL naučná dospělí $e ZLG001 $3 26.6.2018 $4 N $5 398.00 $6 1810016645 $7 N $9 7 $8 A $0 927566 $a 0 $s A | |
980 | $f 398.00 $d 26.6.2018 $j KOSMAS s.r.o. $w 1810016645 $v A $l 4DNL $1 641.5 $c 927566 $r 2018 $x 7 $t N $n N $b 377700607305 |
{{$parent.item.lendDate | jpDate:'d.M.yyyy'}}
{{$parent.item.endDate | jpDate:'d.M.yyyy'}}
{{$parent.item.state | loc}} by user {{$parent.item.user | loc}}
Item {{$parent.item.exemplar | loc}}
Dept {{$parent.item.department | loc}}
-
{{revision.date | jpDate:'d.M.yyyy HH:mm'}}
Aplikovat {{revision.content}}