Jedlý hmyz jako nová potravina v potravinářství

Edible insects as a novel food in the food industry : teze habilitační práce
autor: Anna Adámková
Cover: Jedlý hmyz jako nová potravina v potravinářství (Click to show detail of the cover)
Adámková, Anna autor
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Technologická fakulta
Zlín : Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, 202347 stran : ilustrace ; 21 cm
Teze habilitační práce
ISBN 978-80-7678-132-0
potravinářstvíjedlý hmyztezehabilitační práce
Document has not been rated yet

50 výtisků
Obsahuje bibliografie
České a anglické resumé
  • KnihyKnihy  Naučná literatura Naučná literatura
  • Štítek na hřbetě dokumentu:
    664 ADÁMKOVÁ
  • Žádejte v Informačním a referenčním centru (4. podlaží, východní část), kde je dokument ve fondu povinných výtisků ve skupině 664
  • V Ústřední knihovně najdete v regále G27/06
  • Podrobné informace o uložení najdete v tabulce exemplářů.

Stitek debug: rec_kindedId=940107 rec_id=85571486-f8d1-420a-acae-c60d1af90a24 fond=1 upresneni_fondu=1N typ_zahlavi=100 zahlavi=Adámková, Anna exemplare= cp=664 ADÁMKOVÁ sz=664 prvpis=664 je_irc jen_irc je_nauc jeden_szex psz ex_ts ~N~ ex_lok ~4SPV~ ex_sz ~664~ ex_stat ~7~ ex_kat ~P~ p80 663/664 p1052 664 psz 664 pud 1N DEF_STITEK.ZOB_ZAHLAVI.1.N..IRC.4SPV regal_od.664

Favourites