Vybrané aspekty využívání antimikrobiálních látek v potravinách
Selected aspects of antimicrobial compounds in food : teze habilitační práceautor: Magda Janalíková
- Knihy Naučná literatura
- Štítek na hřbetě dokumentu:
614 JANALÍKOVÁ - Žádejte v Informačním a referenčním centru (4. podlaží, východní část), kde je dokument ve fondu povinných výtisků ve skupině 614
- V Ústřední knihovně najdete v regále H24/01-H24/02
- Podrobné informace o uložení najdete v tabulce exemplářů.
Stitek debug: rec_kindedId=972134 rec_id=084ecade-8fc8-48b3-a20d-c6582893f5fd fond=1 upresneni_fondu=1N typ_zahlavi=100 zahlavi=Janalíková, Magda, exemplare= cp=614 JANALÍKOVÁ sz=614 prvpis=614 je_irc jen_irc je_nauc jeden_szex psz ex_ts ~N~ ex_lok ~4SPV~ ex_sz ~614~ ex_stat ~7~ ex_kat ~P~ p80 615.281/.283 p1052 614 psz 614 pud 1N DEF_STITEK.ZOB_ZAHLAVI.1.N..IRC.4SPV regal_od.614