Vybrané aspekty využívání antimikrobiálních látek v potravinách

Selected aspects of antimicrobial compounds in food : teze habilitační práce
autor: Magda Janalíková
Cover: Vybrané aspekty využívání antimikrobiálních látek v potravinách (Click to show detail of the cover)
Janalíková, Magda, 1979- autor
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Technologická fakulta
Pořadí vydání: prvníZlín : Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, 202344 stran : ilustrace ; 21 cm
Teze habilitační práce
ISBN 978-80-7678-185-6
antimikrobiální látkybezpečnost potravinhabilitační práceteze
Document has not been rated yet

"Obor: Technologie potravin"50 výtisků
Obsahuje bibliografie
České a anglické resumé
  • KnihyKnihy  Naučná literatura Naučná literatura
  • Štítek na hřbetě dokumentu:
    614 JANALÍKOVÁ
  • Žádejte v Informačním a referenčním centru (4. podlaží, východní část), kde je dokument ve fondu povinných výtisků ve skupině 614
  • V Ústřední knihovně najdete v regále H24/01-H24/02
  • Podrobné informace o uložení najdete v tabulce exemplářů.

Stitek debug: rec_kindedId=972134 rec_id=084ecade-8fc8-48b3-a20d-c6582893f5fd fond=1 upresneni_fondu=1N typ_zahlavi=100 zahlavi=Janalíková, Magda, exemplare= cp=614 JANALÍKOVÁ sz=614 prvpis=614 je_irc jen_irc je_nauc jeden_szex psz ex_ts ~N~ ex_lok ~4SPV~ ex_sz ~614~ ex_stat ~7~ ex_kat ~P~ p80 615.281/.283 p1052 614 psz 614 pud 1N DEF_STITEK.ZOB_ZAHLAVI.1.N..IRC.4SPV regal_od.614

Favourites