Gastronomie v Čechách od počátků středověku do poloviny 18. století v knize, v níž se čtenář dozví o stravovacích návycích našich předků, ale i různé zajímavosti o české středověké kuchyni. Kuchařská kniha obsahuje celou řadu receptů.
Podnázev na patitulu: jak a co staří Čechové vařili na ohni, aneb, naše kuchyně v době předsporákové (od počátků středověku do poloviny 18. století) s vybranými recepty pro amatérské kuchaře • Terminologický slovník • Sídlo nakladatelství Triton Praha/Kroměříž
Obsahuje bibliografii
Podnázev na patitulu: jak a co staří Čechové vařili na ohni, aneb, naše kuchyně v době předsporákové (od počátků středověku do poloviny 18. století) s vybranými recepty pro amatérské kuchaře • Terminologický slovník • Sídlo nakladatelství Triton Praha/Kroměříž
Obsahuje bibliografii
- Knihy Naučná literatura
- Štítek na hřbetě dokumentu:
641.5 WEST - Dokument se nachází v různých odděleních.641.5
- V Ústřední knihovně najdete v regále G28/01-G28/05
- Podrobné informace o uložení najdete v tabulce exemplářů.
Stitek debug: rec_kindedId=974945 rec_id=ecc48590-ffa5-453d-8b78-08cb34ddba10 fond=1 upresneni_fondu=1N typ_zahlavi=100 zahlavi=West, O. D., exemplare= cp=641.5 WEST sz=641.5 prvpis=641.5 je_dospele je_irc je_mix je_nauc jeden_szex psz ex_ts ~N~B~ ex_lok ~4DNL~4SPV~ ex_sz ~641.5~ ex_stat ~7~ ex_kat ~A~P~ p80 641.56(=162.3) p1052 641.5 psz 641.5 pud 1N DEF_STITEK.ZOB_ZAHLAVI.1.N..XX regal_od.641.5