Pachlová, Vendula, 1984-

Pachlová, Vendula, 1984-

Documents for download
Detail
MARC
Field Ind Field content
leader -----nam-a22------i-4500
1 jo2011668149
3 CZ PrNK
5 20160205113200.9
8 111102|n|acnnnaabn n a|a
40 ## $a ABA001 $b cze
100 1# $a Pachlová, Vendula, $d 1984- $7 jo2011668149
670 $a Pachlová, Vendula: Distribuce vybraných složek v přírodním sýru v průběhu jeho zrání, Zlín 2011 $b autoritní forma, biografické údaje, datum narození
670 $a www(Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně), cit. 2. 11. 2011 $b biografické údaje
678 0# $a Narozena 21. 3. 1984. Ing., Ph.D., odbornice na technologii a mikrobiologii potravin, vysokoškolská pedagožka, publikace z oboru.
906 $a br20111102 $b lisi
909 $a CZ
950 $a definitivní
998 $a 000668149
1198 $c rg
1198 $c zg
1309 $o mikrobioložka
1309 $o vysokoškolská pedagožka
1330 $a 21.03.1984
1331 $a 4
1340 $a Zlín
1371 $a Narozena 21. 3. 1984 ve Zlíně. Ing., Ph.D., odbornice na technologii a mikrobiologii potravin, vysokoškolská pedagožka, publikace z oboru.
Processing history