Pachlová, Vendula, 1984-
Pachlová, Vendula, 1984-
Field | Ind | Field content |
leader | -----nam-a22------i-4500 | |
1 | jo2011668149 | |
3 | CZ PrNK | |
5 | 20160205113200.9 | |
8 | 111102|n|acnnnaabn n a|a | |
40 | ## | $a ABA001 $b cze |
100 | 1# | $a Pachlová, Vendula, $d 1984- $7 jo2011668149 |
670 | $a Pachlová, Vendula: Distribuce vybraných složek v přírodním sýru v průběhu jeho zrání, Zlín 2011 $b autoritní forma, biografické údaje, datum narození | |
670 | $a www(Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně), cit. 2. 11. 2011 $b biografické údaje | |
678 | 0# | $a Narozena 21. 3. 1984. Ing., Ph.D., odbornice na technologii a mikrobiologii potravin, vysokoškolská pedagožka, publikace z oboru. |
906 | $a br20111102 $b lisi | |
909 | $a CZ | |
950 | $a definitivní | |
998 | $a 000668149 | |
1198 | $c rg | |
1198 | $c zg | |
1309 | $o mikrobioložka | |
1309 | $o vysokoškolská pedagožka | |
1330 | $a 21.03.1984 | |
1331 | $a 4 | |
1340 | $a Zlín | |
1371 | $a Narozena 21. 3. 1984 ve Zlíně. Ing., Ph.D., odbornice na technologii a mikrobiologii potravin, vysokoškolská pedagožka, publikace z oboru. |