Význam proteolýzy během zrání přírodních sýrů
The importance of proteolysis during cheese ripening : teze habilitační práce
autor: Vendula Pachlová

Dnes vráceno
Document has not been rated yet
Rating: {{document.rating.value | number:1}} (Number of rated: {{document.rating.count}})
{{document.rating.result}}


Exemplars Bound volumes
Loading exemplars
Document is currently in processing No exemplars Document has no bound volumes
Citation
Related
All parts
Contents
                                    Obsah
Abstrakt...............................................................................5
Seznam vybraných publikací pro habilitační	práci......................................6
Obsah..................................................................................8
Úvod...................................................................................g
1	Současný stav řešené problematiky...............................................10
1.1	Přírodní sýry...............................................................    io
1.2	Zrání sýrů......................................................................14
1.2.1	Význam doby zrání.......................................................14
1.2.2	Biochemické změny v přírodním sýru......................................15
1.2.3	Proteolýza a katabolizmus aminokyselin..................................18
1.3	Texturní vlastnosti sýrů........................................................22
2	Cíl práce.......................................................................25
3	Hlavni výsledky práce...........................................................26
3.1	Intenzita proteolytických procesů a jejich vliv na přírodní sýr jako finální
potravinu i surovinu............................................................26
3.2	Faktory ovlivňujíc: proteolýzu a tvorbu biogenních aminu........................28
3.3	Změna textury přírodního sýra během zrání v modelových podmínkách
a vztah ? proteolytickým procesům...............................................32
4	Přínos pro vědní obor a praxi...................................................35
5	Závěr...........................................................................37
6	Seznam použité literatury.......................................................38
Curriculum vitae......................................................................43
8
                                
Detail
MARC
Field Ind Field content
1 kpw01539425
3 CZ-ZlKKF
5 20160205113343.7
7 ta
8 150820s2015----xr a|||f|m||||000|0|cze||
15 ## $a cnb002725751
20 ## $a 978-80-7454-518-4 $q (brožováno)
35 ## $a (OCoLC)923586546
40 ## $a BOA001 $b cze $e rda
41 0# $a cze $b cze $b eng
44 ## $a xr
72 #7 $a 637 $x Živočišné produkty $2 Konspekt $9 24
80 ## $a 637.3 $2 MRF
80 ## $a 637.336 $2 MRF
80 ## $a 577.122 $2 MRF
80 ## $a (048.3) $2 MRF
80 ## $a (043.5) $2 MRF
100 1# $a Pachlová, Vendula, $d 1984- $7 jo2011668149 $4 dis
245 10 $a Význam proteolýzy během zrání přírodních sýrů = $b The importance of proteolysis during cheese ripening : teze habilitační práce / $c autor: Vendula Pachlová
246 31 $a Importance of proteolysis during cheese ripening
264 #1 $a Ve Zlíně : $b Univerzita Tomáše Bati, $c 2015
300 ## $a 48 stran : $b ilustrace ; $c 21 cm
336 ## $a text $b txt $2 rdacontent
337 ## $a bez média $b n $2 rdamedia
338 ## $a svazek $b nc $2 rdacarrier
490 1# $a Habilitation thesis summary
500 ## $a Obor: Technologie potravin
500 ## $a 60 výtisků
502 ## $a Teze habilitační práce--Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická, 2015
504 ## $a Obsahuje bibliografie
520 2# $a Habilitační práce se zabává významem intenzity proteolytických procesů v přírodních sýrech pro vybrané jakostní parametry této komodity.
546 ## $a České a anglické resumé
650 07 $a sýry $7 ph116388 $2 czenas
650 07 $a zrání sýrů $2 czenas
650 07 $a proteolýza $2 czenas
650 09 $a cheese $2 eczenas
650 09 $a cheese ripening $2 eczenas
650 09 $a proteolysis $2 eczenas
655 #7 $a teze $7 fd133701 $2 czenas
655 #7 $a habilitační práce $7 fd185153 $2 czenas
655 #9 $a abstracts $2 eczenas
655 #9 $a habilitation theses $2 eczenas
710 2# $a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. $b Technologická fakulta $7 kn20010709223 $4 pbl
810 2# $a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. $t Teze habilitační práce
901 $f [1. vydání] $o 20150904
910 ## $a ZLG001
984 $a Zlín (Česko)
1052 $a 637
1198 $c ra
1198 $c za
1198 $c rp
1198 $c zp
996 $b 377700576529 $1 637 $3 29.1.2016 $4 P $5 50.00 $6 PV2/2016 $7 N $8 P $9 7 $r 492 $s P $a 0 $h 637 $0 896890
Loan history
{{$parent.item.borrowDate|jpDate:'d.M.yyyy'}}
{{$parent.item.endDate|jpDate:'d.M.yyyy'}}
{{$parent.item.state|loc}} by user {{$parent.item.user|loc}}
Exemp. {{$parent.item.exemplar|loc}}
Odd. {{$parent.item.department|loc}}
Processing history
links="view.exportLinks" jp-show-if-empty="true" jp-single-button-overwrite-link-text="'Export'" jp-dropdown-button-text="'Export'" Permanent link