Uzení
jak naložit a připravit maso, mořské plody, zeleninu, ovoce a další lahůdky
Jeremy Schmid ; fotografie Devin Hart ; přeložila: Pavlína Říská

Dnes vráceno
Document has not been rated yet
Rating: {{document.rating.value | number:1}} (Number of rated: {{document.rating.count}})
{{document.rating.result}}


Exemplars Bound volumes
Loading exemplars
Document is currently in processing No exemplars Document has no bound volumes
Citation
Related
All parts
Contents
                                    OBSAH_________
ÚVOD / 7
PROCES UZENÍ / 8
UZENÍ MASA / 21
UZENÍ RYB A MOŘSKÝCH PLODŮ / 59
UZENÍ MLÉČNÝCH VÝROBKŮ, VAJEC A OŘECHŮ / 87
UZENÍ ZELENINY A OVOCE / 119
ZÁKLADY / 149
SLOVNÍČEK / 154 TIPY NA ŘEŠENÍ PROBLÉMŮ / I55 DOPLŇKY A DODAVATELÉ / 155 ODMĚŘOVÁNÍ / I56 REJSTŘÍK / 157
                                
Detail
MARC
Field Ind Field content
1 kpw01778218
3 CZ-ZlKKF
5 20190109104630.9
7 ta
8 180824s2018----xr a|||e|f||||001 0#cze||
15 ## $a cnb003022093
20 ## $a 978-80-271-0652-3 $q (brožováno)
40 ## $a BOA001 $b cze $d ABA001 $e rda
41 1# $a cze $h eng
44 ## $a xr
72 #7 $a 641 $x Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla $2 Konspekt $9 19
80 ## $a 664.8.035.3 $2 MRF
80 ## $a 641.55:664.8.035.3 $2 MRF
80 ## $a (035) $2 MRF
80 ## $a (083.12) $2 MRF
100 1# $a Schmid, Jeremy $7 mzk20181013203 $4 aut
245 10 $a Uzení : $b jak naložit a připravit maso, mořské plody, zeleninu, ovoce a další lahůdky / $c Jeremy Schmid ; fotografie Devin Hart ; přeložila: Pavlína Říská
250 ## $a První vydání
264 #1 $a Praha : $b Grada, $c 2018
300 ## $a 159 stran : $b barevné ilustrace ; $c 27 cm
336 ## $a text $b txt $2 rdacontent
336 ## $a statický obraz $b sti $2 rdacontent
337 ## $a bez média $b n $2 rdamedia
338 ## $a svazek $b nc $2 rdacarrier
500 ## $a Přeloženo z angličtiny
500 ## $a Terminologický slovník
500 ## $a Obsahuje rejstřík
650 07 $a uzení $7 ph137936 $2 czenas
650 07 $a uzená jídla $7 ph961527 $2 czenas
650 09 $a smoking $2 eczenas
650 09 $a smoked meals $2 eczenas
655 #7 $a příručky $7 fd133209 $2 czenas
655 #7 $a kuchařské recepty $7 fd132687 $2 czenas
655 #9 $a handbooks and manuals $2 eczenas
655 #9 $a cookbooks $2 eczenas
700 1# $a Hart, Devin $7 xx0229633 $4 pht
700 1# $a Říská, Pavlína, $d 1972- $7 jo20181017584 $4 trl
901 $b 9788027106523 $f 1. vydání $o 20181112
910 ## $a ZLG001
1052 $a 641.4
1091 $b Uzení je starobylá metoda zpracování potravin, prodložení jejich trvanlivosti a zlepšení chuti. Šéfkuchař Jeremy Schmid vám krok za krokem vysvětlí nejen jak si udělat vlastní udírnu, ale i jak správně připravit, ochutit a vyudit různé druhy masa a dalších potravin, aby byl výsledek co nejlepší. Každou kapitolu doplňují recepty, ve kterých zazáří potraviny, které jsme si sami vyudili. Udit můžete nejen maso, ale také sýry, ořechy, vejce a samozřejmě i zeleninu a ovoce a sůl.
996 $b 377700611543 $1 641.4 $3 2.11.2018 $4 N $5 349.00 $6 FO:1833284 $7 N $8 A $9 7 $r 470 $s A $a 0 $h 641.4 $0 931804
Loan history
{{$parent.item.borrowDate|jpDate:'d.M.yyyy'}}
{{$parent.item.endDate|jpDate:'d.M.yyyy'}}
{{$parent.item.state|loc}} by user {{$parent.item.user|loc}}
Exemp. {{$parent.item.exemplar|loc}}
Odd. {{$parent.item.department|loc}}
Processing history
links="view.exportLinks" jp-show-if-empty="true" jp-single-button-overwrite-link-text="'Export'" jp-dropdown-button-text="'Export'" Permanent link