Jak blafovat o jídle
Neil Davey ; z anglického originálu The bluffer's guide to food ... přeložil Kamil Šivák

Dnes vráceno
Document has not been rated yet
Rating: {{document.rating.value | number:1}} (Number of rated: {{document.rating.count}})
{{document.rating.result}}


Copies Bound volumes
Loading copies
Document is currently in processing No copies Document has no bound volumes
Citation
Related
All parts
Contents
                                    OBSAH
...Na začátek......................................5
Malé zamyslení o jídle.............................9
Celosvetové menu..................................20
Rychlé občerstvení................................27
Módní výstřelky...................................38
Otázka genetické modifikace.......................53
Nakupování potravin...............................61
Mýty o potravinách................................72
Vaření a věda.....................................77
Knihy o vaření....................................84
Jména, která stojí za zmínku......................94
Slovníček
108
                                
Detail
MARC
Field Ind Field content
1 kpw01855893
3 CZ-ZlKKF
5 20200512145236.2
7 ta
8 170220s2017----xr ||||e|f||||000|0|cze|d
15 ## $a cnb002883492
20 ## $a 978-80-7390-399-2 $q (brožováno)
35 ## $a (OCoLC)982105896
40 ## $a KLG001 $b cze $d BOA001 $d OLA001 $e rda
41 1# $a cze $h eng
44 ## $a xr
72 #7 $a 641 $x Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla $2 Konspekt $9 19
80 ## $a 641/642 $2 MRF
80 ## $a 82-7 $2 MRF
80 ## $a (035) $2 MRF
100 1# $a Davey, Neil $7 xx0211226 $4 aut
240 10 $a Bluffer's guide to food. $l Česky
245 10 $a Jak blafovat o jídle / $c Neil Davey ; z anglického originálu The bluffer's guide to food ... přeložil Kamil Šivák
246 30 $a O jídle
264 #1 $a Praha : $b Dobrovský s.r.o., $c 2017
300 ## $a 112 stran ; $c 16 cm
336 ## $a text $b txt $2 rdacontent
337 ## $a bez média $b n $2 rdamedia
338 ## $a svazek $b nc $2 rdacarrier
490 1# $a Knihy Omega
500 ## $a Terminologický slovník
520 2# $a Soubor nejdůležitějších znalostí a informací, které je třeba znát, aby se z nás stal expert na gastronomii.
650 07 $a jídlo $7 ph634636 $2 czenas
650 07 $a gastronomie $7 ph120473 $2 czenas
655 #7 $a příručky $7 fd133209 $2 czenas
700 1# $a Šivák, Kamil $7 kv2016934136 $4 trl
830 #0 $a Knihy Omega
910 ## $a ZLG001
1052 $a 641.5
996 $0 947674 $1 M 64 $4 D $5 133.00 $3 14.1.2020 $8 A $9 7 $6 D10/2020 $7 MN $r 475 $h M 64 $b 377700627414 $s available
Loan history
{{$parent.item.borrowDate|jpDate:'d.M.yyyy'}}
{{$parent.item.endDate|jpDate:'d.M.yyyy'}}
{{$parent.item.state|loc}} by user {{$parent.item.user|loc}}
Exemp. {{$parent.item.exemplar|loc}}
Odd. {{$parent.item.department|loc}}
Processing history
links="view.exportLinks" jp-show-if-empty="true" jp-single-button-overwrite-link-text="'Export'" jp-dropdown-button-text="'Export'" Permanent link