systematické selekční jazyky

Documents for download
Detail
MARC
Field Ind Field content
leader -----nam a22--------4500
1 ph135455
3 CZ PrNK
5 20160920125753.9
8 010612|n|anznnbabn n a|a
40 ## $a ABA001 $b cze $d ABA001
72 #0 $a 025.3/.4 $x Katalogizace. Selekční jazyky $2 Konspekt $9 12
80 $a 025.44/.47 $2 MRF_2003
150 $a systematické selekční jazyky $7 ph135455
550 $a mezinárodní patentové třídění
550 $a věcné selekční jazyky
550 $a soubory věcných autorit
550 $a Deweyho desetinné třídění
550 $a mezinárodní desetinné třídění
550 $a Blissovo bibliografické třídění
550 $a knihovnicko-bibliografické třídění
750 $a systematic retrieval languages $2 eczenas
906 $a wp20010612 $b maba
906 $a wk20050404 $b mapl
906 $a wu20071001 $b irpi
906 $a wu20090616 $b irpi
906 $a wu20091111 $b irpi
906 $a wu20130517 $b irpi
998 $a 000135455
Processing history
Permanent link