bibliografické záznamy

bibliografické záznamy
...
Documents for download
Detail
MARC
Field Ind Field content
leader -----nam a22--------4500
1 ph114143
3 CZ PrNK
5 20160920125727.2
8 000804|n|anznnbabn n a|a
40 ## $a ABA001 $b cze $d ABA001
72 #7 $a 025.3/.4 $x Katalogizace. Selekční jazyky $2 Konspekt $9 12
80 $a 025.32 $2 MRF_2003
150 $a bibliografické záznamy $7 ph114143
550 $a retrospektivní konverze
550 $a exemplářové údaje
550 $a katalogizace
550 $a autoritní záznamy
550 $a korporativní záhlaví
550 $a personální záhlaví
550 $a výměnné formáty
550 $a bibliografické formáty
550 $a bibliografický popis
550 $a katalogizační záznamy
550 $a záhlaví
750 $a bibliographic records $2 eczenas
750 $a Bibliografinis aprašymas $2 lit $b 025.32
750 $a bibliografické záznamy $2 slo $b 025.32
906 $a wu20030401 $b irpi
906 $a wu20030905 $b irpi
906 $a wu20041202 $b irpi
906 $a wu20041220 $b irpi
906 $a wk20050404 $b mapl
906 $a wu20060407 $b irpi
906 $a wu20060605 $b irpi
906 $a wu20061214 $b maba
906 $a wu20070205 $b irpi
906 $a wu20071105 $b irpi
998 $a 00011414
1500 $a 20071105181221.0
Processing history
Permanent link