bibliografie

...
Documents for download
Detail
MARC
Field Ind Field content
1 ph118867
3 CZ PrNK
5 20160920130218.6
8 000811|n|anznnbabn n a|a
40 ## $a ABA001 $b cze $d ABA001
72 #0 $a 01 $x Bibliografie. Katalogy $2 Konspekt $9 12
80 $a 01 $2 MRF_2003
150 $a bibliografie $7 ph118867
450 $a komentované bibliografie $0 o
450 $a bibliografické přehledy $0 o
550 $a bibliografky
550 $a bibliografové
550 $a regionální bibliografie
550 $a retrospektivní bibliografie $w h
550 $a bibliografické databáze
550 $a bibliografická metodologie
550 $a národní bibliografie
550 $a doporučující bibliografie
550 $a dějiny bibliografie $w h
550 $a bibliografická činnost $w h
550 $a odborná bibliografie $w h
750 $a bibliography $2 eczenas
906 $a wp20020626 $b irpi
906 $a wu20030116 $b irpi
906 $a wu20031103 $b irpi
906 $a wu20040907 $b mapl
906 $a wu20050404 $b irpi
906 $a wu20050923 $b irpi
906 $a wu20051116 $b irpi
906 $a wu20131003 $b irpi
998 $a 000118867
Processing history
Permanent link