bibliografické formáty

bibliografické formáty
...
Documents for download
Detail
MARC
Field Ind Field content
leader -----nam a22--------4500
1 ph198698
3 CZ PrNK
5 20160920130357.3
8 030905|n|anznnbabn n a|a
40 ## $a ABA001 $b cze $d ABA001
72 #7 $a 025.3/.4 $x Katalogizace. Selekční jazyky $2 Konspekt $9 12
80 $a 025.3/.4:006.3 $2 MRF_2003
150 $a bibliografické formáty $7 ph198698
550 $a bibliografické záznamy
550 $a MARC formát
550 $a UNIMARC formát
550 $a USMARC formát
550 $a výměnné formáty
550 $a KORMARC formát
550 $a MARC 21 formát
550 $a formáty pro autority
550 $a IBERMARC formát
550 $a metadatové formáty
750 $a bibliographic formats $2 eczenas
750 $a Bibliografiniai duomenys mašinu skaitomose laikmenose $b 025.3/.4:006.3 $2 lit
750 $a bibliografické formáty $b 025.3/.4:006.3 $2 slo
906 $a wu20030905 $b irpi
906 $a wu20040318 $b irpi
906 $a wk20050404 $b mapl
906 $a wu20050621 $b irpi
906 $a wu20060407 $b irpi
906 $a wu20111012 $b irpi
998 $a 000198698
Processing history
Permanent link