Jednoduše & dokonale.

Ryby, drůbež, zvěřina

Roman Vaněk, Jana Vaňková

Dnes vráceno


Copies Bound volumes
Loading copies
Document is currently in processing No copies Document has no bound volumes
Citation
Related
All parts
Contents
Obsah Než začnete vařit.................................2 POLÉVKY Polévka s uzeným kaprem...........................4 Kančí gulášová polévka............................5 Králičí česnekový krém............................6 Krémová krůtí polévka.............................7 Rybí polévka s krevetami..........................8 DRŮBEŽ Kachní prsa a švestková omáčka...................10 Kachní červené kari..............................11 Kachna na pomerančích............................12 Kachní stehna na červeném kari...................14 Krůtí řízky tandoori ............................16 Krůta se slaninou a žampiony.....................17 Krůta v podmáslí.................................18 Krůta v tatarce..................................19 Pečené krůtí stehno..............................20 Krůtí kari.......................................22 Krůta v mrkvi....................................23 Krůtí sekaná.....................................24 Kachní rillettes.................................90 Husí rillettes...................................90 JEHNĚČÍ Kuličky z jehněčího masa.........................25 Jehněčí kari s jablky............................26 Jehněčí kari s cizrnou...........................27 Jehněčí na šalvěji s kroupami....................28 Jehněčí šišky....................................30 Dušené jehněčí se sušenými meru�kami.............32 Jehněčí kotletky.................................34 RYBY Tatarák z lososa s okurkou.......................36 Tatarák z lososa.................................36 Tatarák ze pstruha...............................37 Tatarák z marinovaného lososa....................37 Marinovaný losos / gravlax.......................38 Lasagne s lososem................................39 Kapr na slanině..................................40 Rybí kari s krevetami............................41 Terina z uzeného kapra...........................42 Guláš z kapra.......................................43 Pstruh se slaninovou omáčkou........................44 Pstruh ve sladkokyselé omáčce.......................45 Mořský vlk v solné krustě...........................46 Treska pečená se zeleninou..........................48 Grundle.............................................92 ZVĚ�INA Karbanátky ze zajíce................................49 Zajíc na švestkách..................................50 Zajíc na smetaně....................................52 Zajíc na houbách....................................54 Zajíc s houbovou omáčkou............................56 Kančí roláda........................................58 Kančí porchetta.....................................60 Kančí perkelt.......................................62 Kanec se sušenými švestkami.........................63 Kanec se šípkovou omáčkou...........................64 Kančí ragú..........................................66 Kanec na černém pivě................................67 Kančí guláš.........................................68 Terina ze zvěřiny...................................70 Daněk na víně.......................................72 Srnčí svíčková......................................7^ Jelení ragú s brusinkami........... Jelen na houbách................... Bažantí kari....................... Bažant nadivoko.................... Zvěřinová sekaná................... Muflon na majoránce................ KR�LÍK Králičí ragú....................... Králík na smetaně.................. Králík v jogurtu................... Králík s olivami................... Králík na zelenině................. Králík pečený s rajčaty a olivami Králičí rillettes.................. Rajta.............................. Česnekový dip...................... Koktejlová omáčka.................. Rukolový dip....................... 94
Detail
MARC
Field Ind Field content
leader -----nam-a22------i-4500
1 kpw01909737
3 CZ-ZlKKF
5 20220512081010.5
7 ta
8 211029s2021----xr ac||e||||||000|0|cze|d
20 ## $a 978-80-87737-58-3 $q (vázáno) : $c Kč 359.00
40 ## $a KLG001 $b cze $e rda
41 0# $a cze
44 ## $a xr
72 #7 $a 641 $x Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla $2 Konspekt $9 19
80 ## $a 641.55:637.54 $2 MRF
80 ## $a 641.55:637.5 $2 MRF
80 ## $a 641.55:637.56 $2 MRF
80 ## $a 641.55:637.55 $2 MRF
80 ## $a (083.12) $2 MRF
100 1# $a Vaněk, Roman, $d 1969 led. 11.- $7 xx0110388 $4 aut
245 10 $a Jednoduše & dokonale. $p Ryby, drůbež, zvěřina / $c Roman Vaněk, Jana Vaňková
246 30 $a Ryby, drůbež, zvěřina
250 ## $a První vydání
264 #1 $a Praha : $b Prakul Production, s.r.o., $c 2021
300 ## $a 94 stran : $b barevné ilustrace, portréty ; $c 31 cm
336 ## $a text $b txt $2 rdacontent
336 ## $a statický obraz $b sti $2 rdacontent
337 ## $a bez média $b n $2 rdamedia
338 ## $a svazek $b nc $2 rdacarrier
490 1# $a Jednoduše & dokonale
520 2# $a Kniha obsahuje téměř 80 nových a nápaditých receptů z běžně dostupných surovin a je doplněna o více než 140 barevných fotografií. Díky postupům, vypracovaných tzv. krok za krokem, zvládne recepty uvařit každý milovník dobrého jídla.
650 07 $a masitá jídla $7 ph115232 $2 czenas
650 07 $a drůbeží jídla $7 ph114369 $2 czenas
650 07 $a rybí jídla $7 ph116095 $2 czenas
650 07 $a zvěřinová jídla $7 ph116792 $2 czenas
655 #7 $a kuchařské recepty $7 fd132687 $2 czenas
700 1# $a Vaňková, Jana $7 xx0119814 $4 aut
787 08 $i Z cyklu: $t Jednoduše a dokonale
830 #0 $a Jednoduše & dokonale
910 ## $a ZLG001
1052 $a 641.5
Loan history
{{$parent.item.lendDate | jpDate:'d.M.yyyy'}}
{{$parent.item.endDate | jpDate:'d.M.yyyy'}}
{{$parent.item.state | loc}} by user {{$parent.item.user | loc}}
Item {{$parent.item.exemplar | loc}}
Dept {{$parent.item.department | loc}}
Processing history
Permanent link