Loading copies
Document is currently in processing
No copies
Document has no bound volumes
Obsah
Než začnete vařit.................................2
POLÉVKY
Polévka s uzeným kaprem...........................4
Kančà gulášová polévka............................5
Králičà česnekový krém............................6
Krémová krůtà polévka.............................7
Rybà polévka s krevetami..........................8
DRŮBEŽ
Kachnà prsa a švestková omáčka...................10
Kachnà červené kari..............................11
Kachna na pomeranÄŤĂch............................12
Kachnà stehna na červeném kari...................14
KrĹŻtĂ Ĺ™Ăzky tandoori ............................16
KrĹŻta se slaninou a Ĺľampiony.....................17
KrĹŻta v podmáslĂ.................................18
KrĹŻta v tatarce..................................19
Pečené krůtà stehno..............................20
KrĹŻtĂ kari.......................................22
KrĹŻta v mrkvi....................................23
Krůtà sekaná.....................................24
KachnĂ rillettes.................................90
HusĂ rillettes...................................90
JEHNĚČÍ
KuliÄŤky z jehněčĂho masa.........................25
Jehněčà kari s jablky............................26
Jehněčà kari s cizrnou...........................27
Jehněčà na šalvěji s kroupami....................28
Jehněčà šišky....................................30
Dušené jehněčà se sušenými meru�kami.............32
Jehněčà kotletky.................................34
RYBY
Tatarák z lososa s okurkou.......................36
Tatarák z lososa.................................36
Tatarák ze pstruha...............................37
Tatarák z marinovaného lososa....................37
MarinovanĂ˝ losos / gravlax.......................38
Lasagne s lososem................................39
Kapr na slaninÄ›..................................40
RybĂ kari s krevetami............................41
Terina z uzeného kapra...........................42
Guláš z kapra.......................................43
Pstruh se slaninovou omáčkou........................44
Pstruh ve sladkokyselé omáčce.......................45
Mořský vlk v solné krustě...........................46
Treska pečená se zeleninou..........................48
Grundle.............................................92
ZV�INA
Karbanátky ze zajĂce................................49
ZajĂc na švestkách..................................50
ZajĂc na smetanÄ›....................................52
ZajĂc na houbách....................................54
ZajĂc s houbovou omáčkou............................56
Kančà roláda........................................58
KanÄŤĂ porchetta.....................................60
KanÄŤĂ perkelt.......................................62
Kanec se sušenými švestkami.........................63
Kanec se šĂpkovou omáčkou...........................64
KanÄŤĂ ragĂş..........................................66
Kanec na černém pivě................................67
Kančà guláš.........................................68
Terina ze zvěřiny...................................70
DanÄ›k na vĂnÄ›.......................................72
SrnÄŤĂ svĂÄŤková......................................7^
JelenĂ ragĂş s brusinkami...........
Jelen na houbách...................
BaĹľantĂ kari.......................
BaĹľant nadivoko....................
Zvěřinová sekaná...................
Muflon na majoránce................
KR�LÍK
Králičà ragú.......................
KrálĂk na smetanÄ›..................
KrálĂk v jogurtu...................
KrálĂk s olivami...................
KrálĂk na zeleninÄ›.................
KrálĂk peÄŤenĂ˝ s rajÄŤaty a olivami KráliÄŤĂ rillettes..................
Rajta..............................
ÄŚesnekovĂ˝ dip......................
Koktejlová omáčka..................
RukolovĂ˝ dip.......................
94
Field | Ind | Field content |
leader | -----nam-a22------i-4500 | |
1 | kpw01909737 | |
3 | CZ-ZlKKF | |
5 | 20220512081010.5 | |
7 | ta | |
8 | 211029s2021----xr ac||e||||||000|0|cze|d | |
20 | ## | $a 978-80-87737-58-3 $q (vázáno) : $c Kč 359.00 |
40 | ## | $a KLG001 $b cze $e rda |
41 | 0# | $a cze |
44 | ## | $a xr |
72 | #7 | $a 641 $x Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla $2 Konspekt $9 19 |
80 | ## | $a 641.55:637.54 $2 MRF |
80 | ## | $a 641.55:637.5 $2 MRF |
80 | ## | $a 641.55:637.56 $2 MRF |
80 | ## | $a 641.55:637.55 $2 MRF |
80 | ## | $a (083.12) $2 MRF |
100 | 1# | $a Vaněk, Roman, $d 1969 led. 11.- $7 xx0110388 $4 aut |
245 | 10 | $a Jednoduše & dokonale. $p Ryby, drůbež, zvěřina / $c Roman Vaněk, Jana Vaňková |
246 | 30 | $a Ryby, drůbež, zvěřina |
250 | ## | $a První vydání |
264 | #1 | $a Praha : $b Prakul Production, s.r.o., $c 2021 |
300 | ## | $a 94 stran : $b barevné ilustrace, portréty ; $c 31 cm |
336 | ## | $a text $b txt $2 rdacontent |
336 | ## | $a statický obraz $b sti $2 rdacontent |
337 | ## | $a bez média $b n $2 rdamedia |
338 | ## | $a svazek $b nc $2 rdacarrier |
490 | 1# | $a Jednoduše & dokonale |
520 | 2# | $a Kniha obsahuje téměř 80 nových a nápaditých receptů z běžně dostupných surovin a je doplněna o více než 140 barevných fotografií. Díky postupům, vypracovaných tzv. krok za krokem, zvládne recepty uvařit každý milovník dobrého jídla. |
650 | 07 | $a masitá jídla $7 ph115232 $2 czenas |
650 | 07 | $a drůbeží jídla $7 ph114369 $2 czenas |
650 | 07 | $a rybí jídla $7 ph116095 $2 czenas |
650 | 07 | $a zvěřinová jídla $7 ph116792 $2 czenas |
655 | #7 | $a kuchařské recepty $7 fd132687 $2 czenas |
700 | 1# | $a Vaňková, Jana $7 xx0119814 $4 aut |
787 | 08 | $i Z cyklu: $t Jednoduše a dokonale |
830 | #0 | $a Jednoduše & dokonale |
910 | ## | $a ZLG001 |
1052 | $a 641.5 |
{{$parent.item.lendDate | jpDate:'d.M.yyyy'}}
{{$parent.item.endDate | jpDate:'d.M.yyyy'}}
{{$parent.item.state | loc}} by user {{$parent.item.user | loc}}
Item {{$parent.item.exemplar | loc}}
Dept {{$parent.item.department | loc}}