Ultrazpracovaní lidé
proč nedokážeme přestat jíst věci, které nejsou jídlo, a co s tím?Chris Van Tulleken
Vydejte se na fascinující a zároveň děsivou cestu do světa ultrazpracovaných potravin. S pomocí vědy odhalíte, co skutečně jíte a proč moderní strava vede spíše než ke zdraví a rovnováze k chronickým nemocem, duševním chorobám a závislostem.
Přeloženo z angličtiny
Obsahuje bibliografické odkazy a rejstřík
Přeloženo z angličtiny
Obsahuje bibliografické odkazy a rejstřík
- Knihy Naučná literatura
- Štítek na hřbetě dokumentu:
664 TULLEKEN - Hledejte ve skupině 664
- V Ústřední knihovně najdete v regále G27/06
- Podrobné informace o uložení najdete v tabulce exemplářů.
Stitek debug: rec_kindedId=1044521 rec_id=a9da1ab1-1ee0-4028-8a13-6e5bee8b010e fond=1 upresneni_fondu=1N typ_zahlavi=100 zahlavi=Tulleken, Chris van, exemplare= cp=664 TULLEKEN sz=664 prvpis=664 je_dospele jen_dospele je_pobocka je_nauc jeden_szex psz ex_ts ~N~ ex_lok ~4DNL~03~ ex_sz ~664~ ex_stat ~7~ ex_kat ~A~ p80 663/664 p1052 664 psz 664 pud 1N DEF_STITEK.ZOB_ZAHLAVI.1.N.. regal_od.664