Důvěrnosti z kuchyně
Anthony Bourdain ; z anglického originálu Kitchen confidential přeložila Jiřina Stárková ; čte Otakar Brousek
Loading copies
Document is currently in processing
No copies
Document has no bound volumes
'і гЩяШЩр ________
ý ú \%.*/-. Х'Щіu ý\ vJýA \
Poznámka šéfkuchaře (stopa i)
PRVNĂŤ CHoÄŽ
jĂdlo je dobrĂ© (stopa 2-3)
JĂdlo je sex (stopa 4)
JĂdlo je bolest (stopa 5-6)
Americký kulinářský institut (stopa 7)
Návrat mal carne (stopa S)
ORuHĂť GHoD
Kdo vař� (stopa 9)
Z našà kuchyně na váš stůl (stopa 10-n)
Chcete vaĹ™itjako profĂci? (stopa 12) ^
Syndrom majitele restaurace a jinĂ© zdravotnĂ obtĂĹľe (stopa 13) Vázoun (stopa 14-15)
T�ETÍ CH«D
Dobývám pozice (stopa 16-17)
V povznesené náladě (stopai8)
Šéfkuchař budoucnosti (stopa 19)
Apokalypsa (stopa 20-21)
Leta v divoÄŤinÄ› (stopa 22)
Co vĂm o mase (stopa 23)
Pino Noir: Toskánská epizoda (stopa 24-25)
CELKOV� DÉLKA 14 HODIN 15 MlNuT
CO 2 (6 h 27 rrun)
Všednà den (stopa 26-28)
Zástupce šéfkuchaře (stopa 29-30) Vyjadřovacà prostředky (stopa 31)
A ti druzĂ (stopa 32)
Adam PravĂ© pĹ™ĂjmenĂ neznámĂ© (stopa33) OddÄ›lenĂ lidskĂ˝ch zdrojĹŻ (stopa 34)
Život Bryana (stopa 35-36) Vyslancem v Tokiu (stopa 37-39) Tak vy se chcete stát šéfkuchařem? Závěrečný proslov (stopa 40)
BolĂ mÄ› ruce (stopa 41); Doslov (stopa 42)
Předmluva z roku 2012 a Úvod z roku 2000 (stopa 43):
ШШ
|§�Ч :• жгвѕѕазиѕ , - .. v/
Ĺ Ă©fkuchaĹ™ Anthony Bourdain chce, abyste poznali, jak to vypadá a vonĂ v rámusĂcĂ a syÄŤĂcĂ kuchyni velkomÄ›stskĂ© restaurace. AkÄŤnÄ› vás zasvÄ›tĂ do Ĺľargonu a humoru z pĹ™ednĂch kuchaĹ™skĂ˝ch liniĂ. ZaÄŤĂná svĂ˝m prvnĂm kulinářskĂ˝m zážitkem a pĹ™es školnĂ lĂ©ta se koneÄŤnÄ› dostává do opravdovĂ© kuchynÄ›. VyprávĂ i historky z nichĹľ tuhne ĂşsmÄ›v na rtech, aby vzápÄ›tĂ posluchaÄŤe nezĹ™ĂzenÄ› rozesmál. VĂte, proÄŤsi nedávat v pondÄ›lĂ v restauraci rybu? A uĹľ máte chuĹĄ na nÄ›co dobrĂ©ho? IdeálnĂ audiokniha do kuchynÄ›.
Anthony Bourdain
DOPORUČEN� CENA ЧЧ9 KČ
Celková délka 14 hodin 15 minut
8 595693"406854
8595693406854
Field | Ind | Field content |
leader | -----nim-a22------i-4500 | |
1 | kpw21928570 | |
3 | CZ-ZlKKF | |
5 | 20230127125507.5 | |
7 | sd fungnnmmned | |
8 | 220119t20212021xr nnnng|z|||||a||n|cze|| | |
15 | ## | $a cnb003392258 |
24 | 3# | $a 8595693406854 |
40 | ## | $a ABA001 $b cze $e rda |
41 | 1# | $d cze $h eng |
43 | ## | $a n-us--- |
45 | ## | $a x5y1 |
72 | #7 | $a 641 $x Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla $2 Konspekt $9 19 |
72 | #7 | $a 929 $x Biografie $2 Konspekt $9 8 |
80 | ## | $a 641/642-051 $2 MRF |
80 | ## | $a 641/642 $2 MRF |
80 | ## | $a 640.43 $2 MRF |
80 | ## | $a 929 $2 MRF |
80 | ## | $a (73) $2 MRF |
80 | ## | $a (092) $2 MRF |
80 | ## | $a (086.7)08 $2 MRF |
80 | ## | $a (086.76) $2 MRF |
100 | 1# | $a Bourdain, Anthony, $d 1956- $7 xx0001772 $4 aut |
240 | 10 | $a Kitchen confidential. $l Česky |
245 | 10 | $a Důvěrnosti z kuchyně / $c Anthony Bourdain ; z anglického originálu Kitchen confidential přeložila Jiřina Stárková ; čte Otakar Brousek |
264 | #1 | $a [Praha] : $b Tympanum, s.r.o., $c 2021 |
264 | #4 | $c ℗2021 |
300 | ## | $a 2 audiodisky (14 hod., 15 min.) : $b mp3 ; $c 12 cm |
306 | ## | $a 141500 |
336 | ## | $a mluvené slovo $b spw $2 rdacontent |
337 | ## | $a audio $b s $2 rdamedia |
338 | ## | $a audiodisk $b sd $2 rdacarrier |
344 | $a digital $2 rda $b optical | |
347 | $a audio soubor $b MP3 $2 rda | |
500 | ## | $a Název z disku |
500 | ## | $a Podle stejnojmenné knihy vydané nakladatelstvím Slovart v roce 2021 |
500 | ## | $a Nezkrácená verze na 2 mp3 CD |
500 | ## | $a Informace o autorovi a kuchařské recepty (22 stran) v pouzdře |
508 | ## | $a Režie Jan Rimon |
511 | 0# | $a Čte Otakar Brousek |
520 | 2# | $a Nekorektní zpověď jednoho z nejslavnějších amerických šéfkuchařů. $b Šéfkuchař Anthony Bourdain chce, abyste poznali, jak to vypadá a voní v rámusící a syčící kuchyni velkoměstské restaurace. Akčně vás zasvětí do žargonu a černého humoru, jaký lze zaslechnout v předních kuchařských liniích. Začíná svým prvním kulinářským zážitkem a přes školní léta se konečně dostává do opravdové kuchyně. Vypráví i historky, z nichž tuhne úsměv na rtech, aby vzápětí posluchače nezřízeně rozesmál. Víte, proč si nedávat v pondělí v restauraci rybu? Už máte chuť na něco dobrého? Ideální audiokniha do kuchyně. Nakladatelská anotace |
600 | 17 | $a Bourdain, Anthony, $d 1956- $7 xx0001772 $2 czenas |
648 | #7 | $a 20.-21. století $7 ch462155 $2 czenas |
650 | 07 | $a kuchaři $7 ph305445 $z Spojené státy americké $y 20.-21. století $2 czenas |
650 | 07 | $a gastronomie $7 ph120473 $z Spojené státy americké $y 20.-21. století $2 czenas |
650 | 07 | $a restaurace $7 ph116043 $z Spojené státy americké $y autobiografie $2 czenas |
653 | 0# | $a mluvené slovo |
655 | #7 | $a autobiografie $7 fd131855 $2 czenas |
655 | #7 | $a audioknihy $7 fd119452 $2 czenas |
655 | #7 | $a kompaktní disky $7 fd201991 $2 czenas |
700 | 1# | $a Stárková, Jiřina $7 ola2004228790 $4 trl |
700 | 1# | $a Rimon, Jan $4 drt |
700 | 1# | $a Brousek, Otakar, $d 1957- $7 jn19981000334 $4 nrt |
910 | ## | $a ZLG001 $b CD 16339-16340 |
1052 | $a ZML | |
1199 | $d CD $r 2022 | |
996 | $c CD 16339-16340 $b 377760034786 $l Ústřední knihovna $n 5 $r 3HCD hudební CD $e ZLG001 $a 0 $s A | |
980 | $f 449.00 $d 2.11.2022 $j KOSMAS s.r.o. $w 10-23007/2022 $v B $l 3HCD $1 ZML $c 34786 h $r 2022 $g CD 16339-16340 $x 7 $n N $b 377760034786 |
{{$parent.item.lendDate | jpDate:'d.M.yyyy'}}
{{$parent.item.endDate | jpDate:'d.M.yyyy'}}
{{$parent.item.state | loc}} by user {{$parent.item.user | loc}}
Item {{$parent.item.exemplar | loc}}
Dept {{$parent.item.department | loc}}